• LieV_Lilian_Vieke

Wie zijn wij

Fijn dat u onze website bezoekt! Mogen wij ons even voorstellen?

Ik ben Lilian Creemers en ben ruim 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Na de nodige stappen en ervaring in het verpleeghuis gezet te hebben, heb ik de overstap naar de kraamzorg gemaakt als kraamverzorgende. Mijn uitgangspunt is het leveren van professionele kraamzorg op hoog niveau, met een persoonlijke touch en altijd oog voor de persoonlijke wensen en situatie. Tijd en aandacht voor het hele gezin, is voor mij een pré. Dat maakt van ieder kraambed een feestje! Het is een lang gekoesterde wens om een eigen kraambureau te starten, waarin deze visie in het leveren van kraamzorg de basis is.

Ik ben Vieke Smeets. Mijn loopbaan startte ik als verpleegkundige op de kraamafdeling en de verloskamers van een groot ziekenhuis. Na mijn verpleegkundige specialisatie op het gebied van verloskunde en gynaecologie, ben ik jarenlang als kraamzorgverpleegkundige en teamleider werkzaam geweest in de kraamzorg. Mijn opgedane ervaring, kennis en visie op het gebied van verloskunde en kraamzorg, komen nu tot z’n recht bij LieV Kraamzorg Limburg. Iedere geboorte en start in het leven is uniek; ik zie het als een uitdaging iedereen de start te geven die bij hem of haar past zodat het hele gezin vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan treden.

LieV_vlinder1We hebben in elkaar de juiste partner gevonden en hebben onze droom, LieV Kraamzorg Limburg, verwezenlijkt. We vullen elkaar aan en kennen elkaars kwaliteiten. Samen met onze kraamverzorgenden vormt LieV Kraamzorg Limburg een unieke, kleinschalige organisatie met een persoonlijke touch. Kortom:

Uw wens is ons uitgangspunt!

Mijn naam is Mieke Coenen, ik ben getrouwd met Rob en we hebben twee kinderen, Guusje en Ties. Sinds 1997 ben ik werkzaam als kraamverzorgende, dit wilde ik als klein meisje al graag worden. Het blijft ook bijzonder mooi om ouders en hun pasgeboren baby te mogen verzorgen en begeleiden, zodat ze na een fijne kraamweek vol vertrouwen samen de toekomst tegenmoet treden.

Welkom bij LieV Kraamzorg Limburg en wie weet, tot ziens!

Irene van Rens
Hallo, ik ben Irene van Rens-Huijs en ik woon in Hegelsom. Ik ben getrouwd met Bart en wij hebben samen drie kinderen. Na de afronding van mijn opleiding ben ik begonnen als kraamverzorgster en heb met super veel plezier en voldoening tien jaar in de kraamzorg gewerkt. Na de geboorte van onze tweede ben ik met pijn in mijn hart gestopt. Na een tijdje thuis blijven en daarna een baan dicht bij huis, begon het weer te kriebelen.

Nu ben ik weer aan het werk in de kraamzorg en wel bij LieV. Ik kan niet wachten, om misschien bij jullie, het hele gezin te helpen en met raad en daad bij te staan in deze ontzettend belangrijke en gezellige periode. Nu ik zelf de kraamtijd heb mee gemaakt en weet hoe belangrijk deze is, wil ik dit met heel veel plezier en voldoening ook aan jullie geven!

Mieke van Esbroeck, kraamverzorgende en borstvoedingscoach

Ik ben Mieke van Esbroeck. Na ruim 20 jaar als leerkracht aan een basisschool te hebben gewerkt, ben ik zelf weer naar school gegaan om de overstap te kunnen maken van juf naar kraamverzorgende. Al tijdens mijn eerste stage in een kraamgezin wist ik het: Dit is een geweldig beroep dat heel goed bij mij past! Sinds 2011 werk ik dan ook met veel liefde en plezier in de kraamzorg. Het is steeds weer ontzettend leuk om een gezin in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen en op weg te helpen met hun pasgeboren baby!

Begin 2018 heb ik de opleiding tot borstvoedingscoachafgerond. Vanaf de geboorte van jullie kindje tot 6 weken erna kunnen jullie bij mij terecht voor hulp en advies wat betreft de borstvoeding.

Wie weet kom ik binnenkort ook bij jullie.

Inge Janssen
Mijn naam is Inge Janssen en ik ben sinds 2002 aan het werk in dit mooie en dankbare beroep.
Ik doe met heel veel liefde, geluk en plezier mijn werk. Het is zo fijn om er voor de gezinnen een onvergetelijke tijd van maken, in de eerste week met hun nieuwe wondertje!
Wie weet tot snel bij LieV,

LieVs inge

Hoi, ik ben Eva Anento Glim, 45 jaar en ben al 15 jaar kraamverzorgende met heel veel plezier. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een lieve grote hond. Mijn werk is iets bijzonders. Het is fijn om de gezinnen te verzorgen, op weg te helpen en ze zo een goede start te geven. Met veel enthousiasme leer ik de gezinnen de kleine kneepjes van de babyverzorging. Het gaat om het hele gezin, de mama, de papa en ook eventuele broertjes en zusjes. Ook voor hen is het fijn om bij de zorg betrokken te worden en te kunnen helpen. Het is iedere keer weer genieten als ik de kraamweek goed af kan sluiten en je met een grote knuffel afscheid kan nemen van dankbare ouders. Wie weet, tot snel!

Hoi, ik ben Marlie van den Schoor, 45 jaar en woon in Weert. Ik ben getrouwd met Eric en samen zijn wij trotse ouders van twee jongens , 17 en 12 jaar oud. Ik vind het een hele eer om als kraamverzorgende te werken. Wat is er mooier om mensen te mogen begeleiden bij één van de meest mooie gebeurtenissen in hun leven. Het is heel bijzonder om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten waardoor het werk heel gevarieerd is. Ik streef er naar dat kersverse ouders, nadat ze een week door mij vertroetelt zijn geworden, kunnen terug kijken op een onvergetelijke kraamweek! Het is geweldig om deel uit te maken van LieV Kraamzorg Limburg, samen met mijn collega’s vormen we een gezellig en enthousiast team. Wie weet, tot gauw!

Ik ben Monica en woon samen met Martijn en onze twee kinderen. Ik wist vroeger al dat ik later met baby’s wilde werken en ben dan ook de verzorgende opleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar een hele enthousiaste kraamverzorgende die trots is op haar beroep. Ik vindt het een hele eer om erbij te mogen zijn tijdens zo’n bijzondere tijd. Ik zal er dan ook alles aan doen om er samen met jullie een hele mooie kraamweek van te maken! Misschien tot snel.

vlinder-5

Hallo, ik ben Amy Daniëls en ik woon in Beringe. Ik ben sinds juni 2015 afgestudeerd aan de opleiding verzorgende IG met als uitstroom richting kraamzorg. Ik vind kraamzorg een geweldig dankbaar en mooi beroep omdat je bij een heel bijzondere gebeurtenis in het leven van het gezin aanwezig mag zijn. Het is een echte eer om ouders te mogen begeleiden in deze bijzondere week!

Ik ben Lisette Colbers-Peeters woon in Baarlo, ben getrouwd, en heb 2 zoons. Vanaf 1991 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Ik ben een sociaal betrokken mens, waarbij ik een gezonde dosis humor hanteer. Mijn werkstijl kenmerkt zich het beste in nauwkeurig werken, stressbestendig en flexibel. Mijn grootste kracht uit zich bij situaties waarbij ik wordt uitgedaagd het onmogelijke toch mogelijk te maken. Daarom werk ik nog steeds graag in de kraamzorg en ik probeer elke kraamweek met een goed en voldaan gevoel af te sluiten.

Hoi, mijn naam is Monique Saris, ik ben getrouwd en heb 2 dochters en 1 zoon. Al van kleins af aan was ik met baby’s en kleine kinderen bezig; samen spelen, oppassen…heerlijk. Uiteindelijk ben ik gaan werken met geestelijk en lichamelijk gehandicapten, ook erg mooi werk. Het gevoel voor de kraamzorg bleef kriebelen en inmiddels ben ik na een specificatie opleiding gevolgd te hebben, inmiddels alweer 17 jaar werkzaam in dit ontzettend mooie beroep. Hoe geweldig en bijzonder is het om bij zo’n intiem moment als de bevalling van een kindje te mogen zijn en te mogen assisteren. Het is zo fijn om ouders te leren hoe te zorgen voor hun wondertje, ze te verwennen en te laten genieten. Een tijd om altijd met een goed gevoel op terug te kijken!

Mijn naam is Annet Naus-Boots , getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben sinds 1981 kraamverzorgster en doe elke dag fluitend mijn werk! Welkom bij LieV Kraamzorg Limburg en wie weet tot ziens als ik bij jullie mag komen werken!

LieV_vlinder1

Mijn naam is Annemieke Baetsen-Jacobs, ik woon in Kelpen-Oler, ben getrouwd met Hans en heb 3 grote kinderen: Michelle, Vicky en Bjorn. Vanaf de geboorte van een van mijn buurmeisjes (ik was toen ongeveer negen jaar) wilde ik kraamverzorgende worden. 1 oktober 1990 kwam mijn droom uit en mocht ik aan het werk als kraamverzorgende. Na de geboorte van de jongste in december 1999 ben ik een tijdje gestopt om voor mijn kinderen te zorgen en mijn man te helpen op ons pluimveebedrijf. Toch bleef het kriebelen en ben ik blij dat ik 1 oktober 2014 weer mocht herintreden als kraamverzorgende. De afwisseling, uitdaging en voldoening is wat me trekt in het vak van kraamverzorgende. Ieder bevalling en kraambed is anders, het is een uitdaging een pasgeborene de start te geven die het nodig heeft en te zorgen dat de moeder goed hersteld. Het geeft een voldaan gevoel als je een kraamweek af kunt sluiten en weet dat het gezin uitgerust en vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Misschien tot ziens!

Hallo, ik ben Marion Pijls en ben sinds 1981 fulltime werkzaam in de kraamzorg met heel veel liefde en plezier. Toen ik klein was droomde ik er al over om dit als ik groot was te gaan doen. En mijn droom is uitgekomen, hier ben ik voor in de wieg gelegd! Ik zie mijn werk bij LieV Kraamzorg Limburg echt als hobby. Verder heb ik als hobby Curves fitness, bakken en joetsen. Mijn missie is om mijn gezinnen een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen, waar ze altijd met heel veel plezier op terug zullen kijken. Misschien binnenkort bij jullie? Kraamzorg in Nederland is uniek en voor ons het mooiste beroep wat er is!

Hoi, ik ben Betsie Mennen en woon samen met mijn vriend Bart in Deurne. Samen hebben we twee zoontjes Stef en Niek. Na mijn opleiding ben ik gestart als kraamverzorgende en doe dit mooie, leuke en dankbare werk al 14 jaar met heel veel plezier! Het blijft ontzettend bijzonder om de gezinnen te mogen verzorgen, begeleiden en ondersteunen in de eerste week na de geboorte van hun wondertje. Hopelijk tot snel!  LieVs  Betsie.

Hoi, ik ben Petra Gerris. Ik heb twee kids, een dochter van 14 jaar en een zoon van 11 jaar. Sinds 1990 ben ik kraamverzorgster. Ik vind het fijn om gezinnen te verzorgen, verwennen en een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen bij de geboorte van hun pasgeboren baby. Dit geeft me een super gevoel. Misschien tot binnenkort!

Hoi, ik ben Tanja Vaessen woon samen met mijn vriend en samen hebben we 3 kinderen.
In 2001 heb ik mijn opleiding als kraamverzorgster afgerond, waarna ik met veel passie, liefde en plezier ben gaan werken in de kraamzorg. Ik vind het hartstikke leuk om bij jullie als aanstaande ouders te mogen werken! En om deel te mogen nemen aan een voor jullie zo bijzondere en mooie periode in jullie leven. De geboorte van jullie wondertje en de hele speciale tijd die komen gaat: jullie kraamtijd!
Samen kijken naar jullie wensen en ondersteunen, helpen en adviseren waar dat nodig is. Zodat jullie met alle vertrouwen kunnen genieten van jullie wondertje!

LieVs Tanja

Hallo,

Mijn naam is Paula Joosten, ik woon samen met mijn man Peter in Vlodrop. Wij zijn de trotse ouders van 2 volwassen kinderen. Vanaf 1981 werk ik al met veel plezier en enthousiasme in de kraamzorg. Het is een geweldig maar ook uniek beroep.

Mogen zorgen voor een nieuw leven is en blijft bijzonder. Het is een voorrecht om hier deel van uit te mogen maken. Ik vind het heerlijk om van de kraamtijd een mooie herinnering te maken, met een persoonlijke touch.

Misschien tot gauw.

LieVe groetjes  Paula

Hallo, ik ben Harriet Maassen getrouwd en trotse moeder van drie dochters. Sinds 1987 werk ik met veel plezier en enthousiasme in de kraamzorg. Het is zo speciaal om de geboorte en start van een nieuw mensje mee te mogen maken. En het is heerlijk om na een gezellige kraamweek de deur met een gerust hart achter je dicht te kunnen trekken omdat je weet dat het gezin er klaar voor is om het weer zelf op te pakken! Wie weet komen we elkaar nog tegen in uw kraamweek!

Ik ben Jolanda Reijnen en ben getrouwd met Rene. We hebben 2 volwassen zonen en ik woon in Egchel. Sinds 1987 werk ik als kraamverzorgende. Al die jaren werk ik met veel plezier en voldoening in alle gezinnen. Ik vind het belangrijk om de kersverse gezinnen een goede start te geven met hun pasgeboren baby. Ik probeer het hele gezin te ondersteunen om deze 1e week zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat het gezin met zelfvertrouwen de toekomst, in nieuwe samenstelling, tegenmoet gaat.

Ook ik wil me graag voorstellen aan jullie. Ik ben Mia Pauwels, getrouwd met Fons. Samen hebben wij een “Koningspaar”; een zoon en een dochter. Belangrijker voor jullie is mijn jarenlange ervaring in de kraamzorg waar mijn grote passie ligt. Deze ervaring zou ik graag met jullie willen delen om samen te zorgen voor een warme en fijne start. De kraamperiode, voor jullie een ‘o zo bijzondere tijd. Hier ga ik voor en ik ben benieuwd naar jullie gezinnetje.

Graag tot ziens en een LieVe groet, Mia

Hallo a.s. nieuwe mama en papa, Ik ben Anja en woon in Roermond met Marcel. Samen hebben we een zoon van 15 jaar. Vanaf 1986 werk ik met veel plezier als kraamverzorgende. Het is een heel leuk beroep, ik vind het echt een voorrecht om voor jullie te mogen zorgen in deze zo speciale periode. Ik vind het belangrijk dat ik in de periode dat ik in jullie gezin ben, jullie het vertrouwen kan geven dat het na de kraamweek goed gaat lukken. Dat vind ik heel leuk en bijzonder om samen met jullie mee te  maken. Het is heel mooi om een nieuw gezin te begeleiden naar een zo goed mogelijke start. LieVe groetjes Anja

Hoi, ik ben Irma Theeuwen en ik woon samen met Gijs en onze 2 kinderen in Horst. Sinds 2008 werk ik met heel veel liefde en plezier in de kraamzorg. Elk gezin is uniek en dat maakt het voor mij zo bijzonder! Ik vind het een hele eer om in deze mooie periode de gezinnen een goede start te mogen geven, waar ze met een warm en vertrouwd gevoel op terug kunnen kijken!

Wie weet tot snel…

LieVs Irma

Hoi hoi,

ik ben Nicole Maes en samen met Dennis zijn wij de trotse van onze zoon Sem en dochter Isa. Ik woon in Weert. Als klein meisje wist ik al dat ik ooit de kraamzorg in wilde. Ik heb in 2004 mijn diploma gehaald en sindsdien ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Met heel veel “LieVde” en passie hoop ik steeds weer een nieuw gezin klaar te stomen voor de spannende tijd en nieuwe dingen na een geweldige kraamtijd!

Wie weet tot snel.

Elly Gommers, planner LieV

Ik ben Elly Gommers en heb 2 kinderen van inmiddels 25 en 23 jaar oud. Na ruim 30 jaar in verschillende takken van de gezondheidszorg gewerkt te hebben, heb ik nu gekozen voor de kraamzorg. Het is fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen en meerwaarde te geven. Daarbij dragen een fijne organisatie en een persoonlijke touch natuurlijk ook zeker bij.

Karin van Helden, kraamverzorgende en planner

Hoi hoi,

Ik ben Karin van Helden en sinds 2008 ben ik kraamverzorgende. Samen met mijn partner heb ik 2 kinderen. Een zoon geboren in 2014 en een dochter geboren in 2016. Ik neem de avond/nacht/weekend planning voor een deel op me en werk daarnaast ook in de gezinnen. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het Liev team. Grote kans dat ik jullie aan de telefoon te horen krijg en misschien ook wel als jullie kleine wondertje zich aandient.

Ik wens jullie in ieder geval heel veel geluk met alles wat er gaat komen!

Marlon Creemers, administratief medewerkster

Ik ben Marlon Creemers, 21 jaar en ik ben de dochter van Lilian. Ik ben nog bezig met mijn opleiding Rechten aan de universiteit van Tilburg.

Daarnaast verricht ik met veel plezier allerlei werkzaamheden voor de administratie van LieV Kraamzorg Limburg.

Robin Joosten

Hallo, Ik ben Robin Joosten en kom uit Grashoek. Ik werk vanaf 2013 in de kraamzorg. Vanaf dat ik een  klein meisje was wilde ik al kraamverzorgster worden. Ik doe dit werk met veel plezier en ga elke dag met een lach naar mijn gezinnetje toe. Wie weet zien we elkaar snel om er een bijzondere kraamweek van te maken.

LieV’s Robin

Ingrid van den Kerkhof

Hoi aanstaande LieV-ouders,

Mijn naam is Ingrid van den Kerkhof, geboren en getogen in Roggel. Ik ben getrouwd met Roy en samen hebben wij 3 kinderen, Job, Juul en Evy. Als klein kind was ik al dol op baby’s en zag ik een droombaan als kraamverzorgende voor me weg gelegd. Al 15 jaar doe ik mijn werk met veel passie en plezier. Het lijkt me super leuk om samen met jullie de eerste levensdagen van jullie kleintje te beleven, instructies en informatie te geven en jullie heerlijk in de watten te leggen. Wie weet mag ik jullie LieV-kraamverzorgster zijn in een belangrijke en mooie periode van jullie leven!

LieVe groetjes, Ingrid

Sandra van den Hombergh

Hoi, ik ben Sandra van den Hombergh. Ik woon in Velden. Ik ben getrouwd met Ruud. Wij hebben 2 dochters Pleun en Eef. Sinds 1 juli 1989 werk ik met veel plezier in de kraamzorg. Wie weet sta ik binnenkort bij jullie op de stoep om jullie te mogen begeleiden bij jullie eerste speciale week samen met jullie kindje. Ik verheug me er al op.

Groetjes Sandra

Hilde Heesen

Hallo, ik ben Hilde Heesen, getrouwd en trotse moeder van 3 meiden.

Op de lagere school wist ik al dat ik kraamverzorgster wilde worden en ben ook de opleiding gaan volgen.

Na mijn opleiding heb ik 12 jaar met super veel plezier, passie, enthousiasme en voldoening gewerkt als kraamverzorgende.

Na de geboorte van mijn derde dochter was deze baan niet meer te combineren met de thuissituatie en heb ik met pijn in mijn hart besloten om in de ouderenzorg te gaan werken. Zo was er meer regelmaat in mijn gezin. Nu zijn we weer 14 jaar verder en mijn kinderen ouder en zelfstandiger. Het werk in de kraamzorg is altijd blijven kriebelen. Het is heerlijk om weer terug te zijn in de kraamzorg, bij LieV. Deze organisatie is persoonlijk, betrokken, flexibel en kleinschalig en daar sta ik voor.

Mijn missie is om mijn gezinnen een onvergetelijke top kraamweek te bezorgen waar ze altijd met veel plezier op terug kunnen kijken.

Misschien tot gauw.

LieVe groetjes, Hilde

Sandra Boumans

Hoi,

Ik ben Sandra Boumans, ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben 2 kinderen. In navolging van mijn eigen moeder wist ik al heel jong dat ik kraamverzorgster wilde worden.

Deze droom heb ik waar kunnen maken en ik werk nu alweer zo’n kleine 20 jaar als kraamverzorgster. Ik vind het een super mooi beroep, met heel veel verschillende kanten. Je mag deel uitmaken van een heel bijzondere gebeurtenis in een gezin. Het is fijn om de gezinnen dan een goede start te kunnen geven en om van de kraamweek een dierbare herinnering te maken.

Welkom bij LieV Kraamzorg Limburg en wie weet komen we elkaar snel een keer tegen.

Inge Verstappen

Als trotse moeder van drie kinderen, getrouwd met Dirk werk ik met veel plezier als kraamverzorgende bij LieV Kraamzorg! Mijn naam is Inge Verstappen en ik ben 39 jaar. Ik heb 10 jaar in de kraamzorg gewerkt. Toen de kids kwamen, heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang, maar nu de kids wat ouder zijn ben ik weer begonnen bij mijn oude passie, de kraamzorg. Het is telkens weer een unieke beleving om deze bijzondere week bij anderen mee te mogen maken. Om kersverse ouders een goede start te laten maken met hun pasgeboren kindje en hen het vertrouwen te geven dat ze het na een week zelf kunnen. Tot binnenkort misschien!

Hallo, ik ben Jolanda Gielens. Getrouwd met Gijs en samen zijn wij trotse ouders van onze 2 kinderen en wonen in Heide. In 2007 ben ik begonnen met werken als kraamverzorgster. Dit heb ik 5 jaar met veel liefde, passie en plezier gedaan. Toen onze eerste werd geboren heb ik gekozen voor een baan met meer regelmaat en heb ik 6 jaar in een verpleeghuis gewerkt. Nu onze kinderen op school zitten was de keuze voor mij snel gemaakt om weer terug in de kraamzorg te gaan werken. Het is een voorrecht om bij zo’n bijzondere tijd betrokken te zijn! Het is voor mij een uitdaging de kraamweek zo te laten verlopen zodat we er samen met een warm en goed gevoel op terug kunnen kijken.

LieVs, Jolanda

Tineke Joosten

Hallo ik ben Tineke Joosten. Getrouwd, moeder van 3 kinderen en woon in Horst. Mijn werk als kraamverzorgster doe ik met veel liefde en plezier. Ieder kraamgezin verdient een mooie, bijzondere en onvergetelijke kraamperiode. Met liefde draag  ik hier graag aan bij, wellicht tot ziens, in uw kraamweek.

Joy Peeters

Mijn naam is Joy Peeters, ik werk sinds 2001 in de kraamzorg en woon samen met mijn vriend en onze dochter van 9 jaar in Baarlo. Elk gezin is weer uniek, dat maakt mijn werk zo bijzonder. Mijn werk doe ik dan ook met alle liefde zodat jullie terug kunnen kijken op een bijzondere periode in jullie leven.

Anny van Cranenbroek

Kraamverzorgende wilde ik al van jongs af aan worden, daarvoor ging ik in 2009 terug de schoolbanken in om deze droom waar te maken. Een juiste stap in mijn leven. Mijn doel is naar een kraamgezin de kennis over te brengen die ze nodig hebben om verder te gaan na het kraambed. Het samen kennismaken met het nieuwe wereldwonder. In de kraamweek wil ik graag het gezin in de watten leggen en omringen met warmte waarbij humor een belangrijke rol in neemt. Zelf ben ik getrouwd en samen hebben wij drie kinderen.

Ik ben Eef Kuijpers – van Horen, Getrouwd met Pieter en samen hebben we 1 zoon en 2 dochters. Na 10 jaar gewerkt te hebben met dementerende ouderen is het nu tijd geworden om te over te schakelen naar de kraamzorg, iets wat ik altijd al heb willen doen. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze kans via LieV heb gekregen!  Ik hoop dat ik nog veel LieV baby’s mag verwelkomen en dat ik nog vele ouders blij mag maken met een mooie kraamweek waar ze met een goed gevoel op kunnen terug kijken. Het blijft bijzonder! Wie weet tot ziens.

LieVs Eef

Jacqueline Putmans

Heey! Ik ben Jacqueline Putmans-Dohmen en samen met mijn man Robbie heb ik een samengesteld gezin met 6 kinderen. 5 jongens en 1 meid. Na jaren als kapster gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen en aan de kraamverzorgende opleiding begonnen. Diep van binnen heb ik altijd geweten dat ik kraamverzorgende wilde worden en ik ben dan ook dolblij dat ik deze stap genomen heb. Met veel liefde en plezier stap ik telkens weer in een nieuw avontuur, een nieuw gezin!

Fijn dat jullie voor LieV kraamzorg gekozen hebben. Liefs Jacqueline

Elly Claessens

Mijn naam is Elly Claessens, moeder van een zoon en dochter. Ik woon in het dorpje Ysselsteyn.
Mijn werk als kraamverzorgster doe ik met heel veel liefde en plezier. Ik vind het fijn om gezinnen te verwennen en een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen bij de geboorte van hun kleine wondertje .
Zodat ze een goede start kunnen maken. Waar  ze met een warm en goed gevoel op terugkijken.
Misschien tot binnenkort!

LieVs Elly

Francie Godschalk

Mijn naam is Francie Godschalk, ik woon in Nederweert samen met mijn man Leon. Wij hebben twee dochters en drie kleinkinderen. Al veertig jaar werk ik met veel plezier als kraamverzorgster. Mijn belangrijkste taak is om er samen met nieuwe ouders een mooie kraamtijd van te maken. Ik vind het dan ook heel bijzonder wanneer ik mijn ervaring in een nieuw gezin mag delen.

Alvast een hele fijne kraamtijd gewenst en misschien tot ziens!

Jamie Fleuren

Ik ben Jamie Fleuren en samen met mijn vriend woon ik in Blerick. Sinds kleins af aan wist ik al dat ik graag voor mensen wilden gaan zorgen, en het liefst voor de aller kleinste. Ik heb de opleiding verzorgende IG gedaan en uiteindelijk specialisatie kraamzorg. Sinds 2016 werk ik met veel liefde en passie in de kraamzorg. Het blijft elke keer bijzonder om een nieuw leventje op weg te mogen helpen.Misschien tot snel! LieV’s Jamie

Manon Houkes

Hallo, Ik ben Manon Houkes en woon samen met mijn vriend in Maasbree. In 2011 heb ik de opleiding Pedagogisch Medewerker gevolgd. Daarna heb ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang gewerkt. Ik merkte naar verloop van tijd, dat ik wat meer uitdaging zocht. Ik heb toen de opleiding Verzorgende IG gevolgd, met de uitstroom Kraamzorg.
Het mooist aan het beroep kraamverzorgster vind ik, dat je samen met de kersverse ouders een prachtige en onvergetelijke start kunt maken. Je leert de ouders om voor hun kindje te zorgen, zodat ze na een week klaar zijn om alle zorg zelf op zich te kunnen nemen. Ik kan hier elke keer weer van genieten.
Ik probeer er dan ook alles aan te doen, om er samen met de ouders, er een hele mooie kraamtijd van te maken!
Hopelijk tot snel!

LieVs Manon

Leen Willems

Hoi, ik ben Leen Willems-Vullings. Getrouwd met Theo en we hebben 4 kinderen, 1 zoon en 3 dochters. Ik werk al 16 jaar in de kraam en doe dit nog steeds met heel veel plezier. Elk gezinnetje is weer anders en heel speciaal. Ik vind het dan ook een voorrecht om vanaf het prille begin voor hen te mogen zorgen, tips te geven en in de watten te leggen zodat ze een goede start hebben en vooral terug kijken op een mooie maar vooral speciale week.

Groetjes en wie weet tot snel.

Sylvia de Kleijn

Hallo,
Mijn naam is Sylvia de Kleijn en ben 57 jaar. Ik heb twee volwassen dochters die inmiddels zelf ook al moeder zijn.
Verder ben ik een trotse oma van drie kleinzoontjes 5, 3, en 2 jaar oud.
Al 10 jaar doe ik mijn werk met veel passie en plezier en probeer dan ook van elk kraambed weer een feestje te maken.
Dus wie weet kom ik jullie binnenkort lekker verwennen.

LieVs Sylvia

Mira van Tongerloo

Ik ben Mira van Tongerloo en woon in Budel, ben getrouwd en samen hebben wij 4 zonen. Het allermooiste aan het vak kraamverzorgende vind ik dat ik jonge gezinnen mag begeleiden in hun nieuwe samenstelling, met een mooi wereldwonder, samen met eventuele broertjes en zusjes. De gezinnen met veel warmte en humor laten ontdekken wat het beste bij hen past.

Ik ben Yvon Schijven, ik ben getrouwd met Mat en wij hebben 2 kinderen, Rens en Silke.
Ik ben al 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan de laatste jaren in de kraamzorg.
Dit is een geweldig beroep, zo bijzonder en dankbaar!!
Want hoe mooi is het om een gezin in dit nieuwe avontuur te mogen begeleiden, en zien genieten van hun kleine wondertje!

LieVe groetjes Yvon

Hallo, Ik ben Mirjam Ekers. Ik woon in Nederweert Eind samen met Rik, mijn zoon Tim en mijn dochter Amy.

Na Ruim 20 jaar gewerkt te hebben in de supermarkt heb ik de kans gekregen en met beide handen aangenomen om om mijn kraamverzorgsters diploma te halen. Een droom………een wens……….die uitkomt!!!!!

Tot Liev’s, Mirjam

Nicole Hubens,

Hoi, mijn naam is Nicole en ik woon in Stevensweert. Samen met mijn vriend hebben wij een zoon Vic. Ik heb een tijd in de ouderen- en gehandicaptenzorg gewerkt. Na lange tijd heb ik besloten om mijn gevoel te gaan volgen… kraamzorg! Wat is het fijn om kersverse mama’s, papa’s en hun kleine wondertje te mogen verwennen en verzorgen. Wie weet, tot snel! LieV’s Nicole

Simone Bloemers,

Hallo, ik ben Simone Bloemers. Ik heb een aantal jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en ben daarna mijn droom gaan verwezenlijken: kraamverzorgende zijn. Ik vind het een erg mooi en bijzonder beroep. Graag wil ik voor een onvergetelijke kraamperiode zorgen!

Misschien tot snel, LieV’s Simone

Sonja van Gemert,

Hallo, ik ben Sonja van Gemert en woon in Ospel. Ik ben getrouwd met Stefan en samen hebben wij zoon Jordi. Ik werk al meer dan 30 jaar in de kraamzorg en doe dat nog steeds met veel passie en plezier. Ik vindt het steeds weer bijzonder om bij zo’n belangrijk moment in het leven van een gezin te mogen zijn. Wie weet, tot snel!

Alda Hermans,

Ik ben Alda Hermans, woon in Ospel en werk al 41 jaar in de kraamzorg met veel liefde en plezier. Het is zo fijn om in deze zo bijzondere periode in iemands leven te mogen helpen, verwennen en ondersteunen. Wat is het ’n mooi beroep. Zelf ben ik getrouwd met Jan en heb 2 dochters en 2 kleinkinderen  van 7 en 5 jaar

Het zal fijn zijn om binnenkort bij jullie kraamverzorgende te mogen zijn en jullie te mogen verwennen.

Nog een heel fijne zwangerschap en wie weet tot ziens.

Laura Weijs,

LieVe aanstaande ouders, Mijn naam is Laura, ik ben 23 jaar en kom uit Horst. Sinds mei 2018 werk ik bij LieV

Na het behalen van mijn koksdiploma merkte ik al snel dat ik iets miste in mijn werk als kok. Hierop heb ik besloten om te starten met een nieuwe opleiding, de opleiding tot kraamverzorgende.

Het werken in de kraamzorg is iets heel bijzonders, ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik deel mag uitmaken van jullie kraamweek waarin ik met heel veel plezier zal zorgen voor jullie en jullie kindje.

Wie weet tot snel, ik hoop dat we er samen een leuke kraamweek van kunnen maken.

LieVe groetjes,

Laura

Hallo mijn naam is Natasja Hogenboom,  ben getrouwd en moeder van 3 kinderen ( 1 jongen en 2 meisjes). Ik heb altijd graag met baby’s willen werken en ben dus erg blij met mijn werk als kraamverzorgende. Hoe speciaal is het om nieuwe ouders te mogen begeleiden met een hele bijzondere gebeurtenis in het leven.
Om samen met de ouders een geweldige start te maken zodat ze na de week klaar zijn om het geheel zelf te doen.
Kortom om er voor de zorgen dat het een hele mooie kraamweek gaat worden.
Wie weet tot ziens.

LieVs Natasja

Welkom!

Ook ik wil me graag  voorstellen; ik ben Marijke, trotse moeder van 3 dochters en een zoon. Ze werken of studeren en de helft heeft ook al het nest verlaten. Maar voor een goede maaltijd of een lekker zelfgebakken verrassing schuiven ze graag weer aan. Ik maak het met plezier en liefde klaar. Verder genoeg te doen, in en om het huis met 2 honden en een grote tuin. Naast de kraamverzorgende opleiding heb ik ook de BBL opleiding verzorgende IG gevolgd en als zodanig gewerkt op een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Met veel voldoening, maar toch bleef ik alles missen uit “babyland “. Toen ik de kans kreeg om ook een LieV’er te worden greep ik die dan ook meteen. Die prille, wonderlijke, unieke, emotionele, prachtige dingen die ouders meemaken, tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. En dat ik daar dan bij mag assisteren! Mijn motto; het zijn de kleine dingen die het doen. Een lach, een geruststellend woord en een tissue, een schoon bed, een lekker tussendoortje, een grapje,  een spelletje, een liedje of  verhaaltje. En alle tips en trucs om de borstvoeding wél te laten slagen  natuurlijk. Ik hoop dat we elkaar echt mogen ontmoeten, dus graag tot dan!

Ik ben Marcel Creemers en getrouwd met Lilian. Vanaf het moment dat bij Lilian en Vieke het idee bestond om met LieV Kraamzorg Limburg te beginnen, heb ik de dames begeleid en ondersteund op het bedrijfsmatige vlak. Hierbij kwam mijn opleiding tot bedrijfskundige en jarenlange control- en managementervaring binnen de Rabobank goed van pas.
Enorm trots ben ik hoe LieV Kraamzorg Limburg in drie jaar tijd is uitgegroeid tot een volwassen, zeer klantgerichte kraamzorgorganisatie, met een hele mooie mix aan kundige en enthousiaste kraamverzorgenden en planners. Het was voor mij dan ook een hele eer toen ik gevraagd werd om van mijn “hobby LieV” mijn beroep te maken. Als verantwoordelijke voor de financiële en administratieve organisatie en adviseur van Lilian en Vieke op alle niet kraamzorg gerelateerde vlakken, streef ik er naar dat op de achtergrond alles vlotjes verloopt zodat onze kraamgezinnen en de verloskundigen, LieV Kraamzorg Limburg blijven ervaren als een unieke, kleinschalige organisatie met een persoonlijke touch waarbij de wens van onze kraamgezinnen het uitgangspunt is.