• LieV_Lilian_Vieke

Wie zijn wij

Fijn dat u onze website bezoekt! Mogen wij ons even voorstellen?

Ik ben Lilian Creemers en ben ruim 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Na de nodige stappen en ervaring in het verpleeghuis gezet te hebben, heb ik de overstap naar de kraamzorg gemaakt als kraamverzorgende. Mijn uitgangspunt is het leveren van professionele kraamzorg op hoog niveau, met een persoonlijke touch en altijd oog voor de persoonlijke wensen en situatie. Tijd en aandacht voor het hele gezin, is voor mij een pré. Dat maakt van ieder kraambed een feestje! Het is een lang gekoesterde wens om een eigen kraambureau te starten, waarin deze visie in het leveren van kraamzorg de basis is.

Ik ben Vieke Smeets. Mijn loopbaan startte ik als verpleegkundige op de kraamafdeling en de verloskamers van een groot ziekenhuis. Na mijn verpleegkundige specialisatie op het gebied van verloskunde en gynaecologie, ben ik jarenlang als kraamzorgverpleegkundige en teamleider werkzaam geweest in de kraamzorg. Mijn opgedane ervaring, kennis en visie op het gebied van verloskunde en kraamzorg, komen nu tot z’n recht bij LieV Kraamzorg Limburg. Iedere geboorte en start in het leven is uniek; ik zie het als een uitdaging iedereen de start te geven die bij hem of haar past zodat het hele gezin vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan treden.

LieV_vlinder1We hebben in elkaar de juiste partner gevonden en hebben onze droom, LieV Kraamzorg Limburg, verwezenlijkt. We vullen elkaar aan en kennen elkaars kwaliteiten. Samen met onze kraamverzorgenden vormt LieV Kraamzorg Limburg een unieke, kleinschalige organisatie met een persoonlijke touch. Kortom:

Uw wens is ons uitgangspunt!