Tamara

Kraamverzorgende

Mijn naam is Tamara, ik ben getrouwd en ben moeder van 3 (inmiddels al zelfstandige) kinderen. 
Ik ben sinds september 2022 werkzaam voor LieV kraamzorg Limburg.
Voorheen (voordat ik zelf kinderen had)  heb ik een aantal jaren met veel liefde en plezier in de kraamzorg bij mensen thuis gewerkt en op de kraamafdeling van het ziekenhuis in Weert. Ik vond het heerlijk om voor moeders en hun pasgeborene te mogen zorgen. Van kinds af aan is dit iets wat me altijd heeft aangetrokken. Toen ik zelf kinderen kreeg en het werk lastig te combineren was met mijn gezin heb ik voor regelmaat gekozen en ben ik in de ouderenzorg  gaan werken. Ook dit dankbare werk heb ik jaren met veel liefde en plezier gedaan echter merkte ik steeds vaker dat ik terug wilde naar de kraamzorg.
Ik vind het een voorrecht om deelgenoot te mogen zijn bij zo een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Ik zal dan ook mijn best doen om jullie hierbij zo goed en fijn mogelijk te begeleiden, zodat jullie vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen in een nieuwe gezinssamenstelling en terug kunnen kijken op een waardevolle kraamweek!

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!
Tamara

© 2023 - LieV Kraamzorg Limburg
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
arrow-left-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram