4 tot 6 maanden

Vraag uw zorgverzekeraar over het kraampakket

4 tot 6 maanden

Zorgverzekeraar
Stel de zorgverzekeraar op de hoogte van uw zwangerschap. U kunt vragen of u recht heeft op een kraampakket. Dit pakket is noodzakelijk voor uw (thuis)bevalling. Indien u geen recht heeft op een kraampakket, kunt u deze kopen bij babyspeciaalzaken.
Overleg met de zorgverzekeraar of de polis aangepast kan worden i.v.m. de zwangerschap.
Babyuitzet
U kunt zich alvast orienteren op de spullen die u nodig heeft voor uw baby. Hierbij kunt u denken aan de babykamer, wandelwagen maar ook aan de benodigdheden voor uw baby. Zie onze benodigdheden en babyuitzet lijst.
Zwangerschapscursus
Indien gewenst kunt u zich aanmelden bij een zwangerschapscursus, hierbij kunt u denken aan: zwangerschapsyoga, zwangerschapsfitness, zwangerschapsgym, haptonomie.
Kinderopvang
Mocht u na uw zwangerschapsverlof, gebruik willen maken van kinderopvang, dan kunt u zich alvast gaan orienteren op de mogelijkheden. Gaat jullie kindje straks als u weer gaat werken, naar een kinderopvang, een gastouder of toch liever naar iemand uit uw naaste omgeving?
Geboortekaartjes
De keuze en het assortiment in geboortekaartjes is enorm. Begin op tijd met oriënteren. Tip: schrijf alvast de enveloppen van de geboortekaartjes, zo heeft u meer tijd over in de kraamperiode.
Afspraak intake LieV Kraamzorg Limburg
Wij nemen tussen de 25e en 30e week contact met u op voor het plannen van de intake. Meestal komen wij bij u thuis op huisbezoek, afhankelijk van uw zorgverzekering kan de intake bij u thuis of telefonisch plaatsvinden.
© 2023 - LieV Kraamzorg Limburg
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram